Kategorier
Event

Femkamp i Stockholm för de tävlingssugna

En riktigt härlig femkamp kan du arrangera i Stockholm med dina vänner. Det kommer skänka glädje och trivsel långt efteråt. Bara ni ger det en ärlig chans.

Att arrangera en femkamp kan ge dig lite huvudbry i början då det finns så mycket att välja på. Men kanske har du redan dina favoriter i bakfickan. Här kommer nu i varje fall några tips som kan fungera som inspiration.

Först ut är något som heter stockduellen. På med hjälm och ta en vadderad stav till hjälp. Den som trillar i backen förlorar. Det finns något som heter kast med yxa och den är enkel att förstå sig på. Kräver dock viss armstyrka. Skottkärrespringet är riktigt klurigt. En sitter i kärran och talar om för den andre hur denne ska köra, medan den andre kör med förbundna ögon.

Femkamp – en duell i Stockholm

Den absolut roligaste duellen när det gäller femkamp verkar vara jätteskidorna, där det är två lag. Varje lag går i ett par skidor på samma bana. Som gjort för att man ska vika sig av skratt och få kramp i magen. Sist men inte minst kan du testa golfchipping där bollarna ska in i ett nät.

Det kan bli en riktigt rolig femkamp i Stockholm om du bara lägger manken till och drar ihop ett glatt gäng. Med alla utmaningar som de kommer få möta och utstå, finns det säkert minnen för livet efteråt. Möjligtvis att både skratta och gråta åt. Man får aldrig roligare än man gör sig heter det ju.