Om oss

Vi som driver sidan har lång vana av att stå på andra sidan vad gäller fester, events och catering. Det är vi som får sådana tillställningar att gå ihop och det är oss som du möter när du serveras mat, då du tar dina snittar och då du får dryck i ditt glas.

Vi har lång vana och vi vet vad som krävs för att skapa den där tillställningen som det talas om i efterhand. Och där snacket består av superlativ snarare än om hånfulla kommentarer.

Vi vill visa hur vi bär oss åt. Detta för att du ska kunna ta den kunskapen och använda i ditt liv. Funderar du på att anordna ett bröllop? Ska du ha en mindre picknick med dina vänner? Ska du anordna en kick-off för ditt företag? Oavsett vilket: du kommer att behöva en god planering. Vi ska visa vad du ska fokusera på för att skapa en helhet.

Catering har fått ett uppsving igen. Det är roligt och extra kul är det att nykomlingarna i branschen sätter fart på de mer rutinerade aktörerna. I Sverige har catering länge varit en bortglömd företeelse som dessutom – med viss rätt – dragits med ett dåligt rykte. Utomlands är catering i de flesta fall det givna valet i samband med fester, större tillställningar och event. Vi ska gå igenom hur du ska tänka gällande catering, vilka alternativ som finns och hur du ska göra för att hitta en trygg partner som sköter mat, dryck och servering för den fest du ska anordna.

Fester. Hur många sådana får man egentligen gå på under ett liv? Hur många gånger ges du en möjlighet att träffa släkt, vänner och nya bekantskaper under trevliga former? Alldeles för sällan! Vi vill att livet ska vara mer fest och mer flärd och vi vill att även du ska våga bjuda till. Alla älskar fester, förutsatt att de är noggrant planerade och genomtänkta. Du ska bli den bästa värden/värdinnan. Det är vårt mål. Välkommen!