Kategorier
Catering

Libanesisk restaurang serverar spännande smaker

Prova nya maträtter är både inspirerande och gott. Det tycker iallafall Lina. Därför väljer vännerna att fira hennes födelsedag på en libanesisk restaurang.

Det började närma sig Linas femtioårsdag och hennes nyfunna vänner hade planer på att göra en fantastisk dag för henne. De visste att hon älskade att resa men det skulle bli lite svårt. Däremot hade de bokat ridning på islandshästar, något som Lina avslöjat att hon alltid velat prova. Efter ridningen skulle hon få gå hem och byta om innan det var dags för nästa del av dagen.

Det Lina gillade med att resa var alla upplevelserna. Bland annat maten. Hon älskade mat med spännande kryddor. Därför hade de bokat bord på en libanesisk restaurang. Innan de skulle åka dit skulle Lina få en ögonbindel. Tre av hennes vänner hade sagt att de skulle ut så Lina hade ingen aning om att femton andra personer skulle följa med, bland annat hennes syster och bror från Örebro.

Ankomst till libanesisk restaurang

Dagen fylldes med mycket skratt och man kunde se att Lina uppskattade allt som vännerna gjort för henne. Men när de satte ögonbindel på henne för kvällens aktivitet började hon bli lite orolig. Bilen stannade och hon leddes fram på vad hon gissade var en trottoar. En dörr öppnades och doften av kryddor mötte näsan.

Dofterna fick henne att tänka på flera restauranger som fanns i stan. Kunde hon vara på Meze House eller Golden Kitchen? Tankarna snurrade. Så togs bindel bort och nästa överraskning sköljde över henne. Där satt massor av vänner och, nej vänta, är det syrran, och brorsan. Glädjen var överväldigande och hon kramade alla medan hon tog sig fram till sin plats.