Kategorier
Event

Att arrangera en svensexa i Lund

En svensexa i Lund kan bestå av olika inslag av aktiviteter. Ofta förekommer alkohol men inte alltid. Det kan dock bli en riktig röjarfest om inte någon i gänget är med och styr upp det hela.

När det gäller svensexa i Lund är det många aktiviteter som kan komma i fråga. Skulle det vara alkohol med i bilden är det bästa att kolla upp när och om ni får ha alkohol i kroppen när ni ska köra igång. Vissa aktiviteter såsom paintball har nolltolerans och där vill man inte att det ska förekomma någon alkohol över huvud taget, vare sig under tiden för aktiviteten eller innan. De som kommer bör vara nyktra. Då är det bättre att inta lite alkohol efter att aktiviteten är gjord. Det gäller även om man ska få massage. Är man berusad under själv massagen kan man bli illamående eftersom blodet rusar runt extra fort. Efter massagen är det dock inga problem att dricka alkohol på en svensexa i Lund.

Vad kan man vänta sig när det gäller en svensexa i Lund?

Det ska vara roliga aktiviteter men det är även okej med överraskningsmoment. Lite pinsamheter finns alltid med och “en sista natten med grabbarna” är det som gäller. Ofta har brudgummen ingen aning om när och var det ska ske. Det är vanligt med en så kallad kidnappning. Det vill säga kompisgänget kommer hem och drar iväg med brudgummen när han minst anar det. Sedan får han vackert finna sig i alla upptåg de hittar på